Bygg ett gym på arbetsplatsen

Du har säkert redan hört hur nyttigt det är att träna regelbundet. Med goda träningsrutiner kan du hålla dig friskare, gladare och till och med göra ett bättre arbete.

Som arbetsgivare eller personalansvarig kan det därför vara värt att se över hur du kan göra det lättare för dina medarbetare att träna. Du skulle till exempel kunna bygga ett gym på arbetsplatsen.

Gör det lätt och smidigt att träna

Många skjuter upp att ta tag i sina träningsrutiner. Det kan till exempel bero på brist på tid eller pengar att lägga på dyra gymmedlemskap. Många arbetsgivare erbjuder därför friskvårdsbidrag för att göra det lättare för anställda att ta hand om sig själva. Men det kan ändå vara svårt att hitta tid i vardagen att lägga på träning.

Med ett eget gym på arbetsplatsen blir det lättare och smidigare för dig att träna. Du behöver nämligen inte avsätta lika mycket tid på träningen, eller på att ta dig till och från gymmet. Det kanske räcker med en kvart eller halvtimme på lunchen, eller så kan du passa på att träna före eller efter jobbet. Smidigt va? När du är redo att bygga arbetsplatsens egna gym kan du ta en titt online på några redskap.