Gör dig redo för event

Om du och ditt företag planerar för att ha ett företagsevent med inbjudna kunder och potentiella kunder bör du planera ordentligt för det. Hur kommer du skylta upp lokalerna där eventet kommer att gå av stapeln? Det måste givetvis vara fullt av din företagslogga och andra igenkänningstecken. Och glöm inte bort värdet av att ha något att sätta i händerna på dina gäster när de väl kommer till ditt event, klicka dig vidare här.

Hur vill du att man uppfattar ditt företag ?

Något som normalt är populärt på mässor och i events är att bjuda på godis. Säljer ditt företag tandläkarutrustning bör du kanske välja något annat än en seg kola. Kan du på något sätt visa att ditt företag ägnar sig åt långsiktigt hållbar produktion så är det bra, visa det.

Har du bokat lokal?

Ett sätt att visa att du tänkte hållbart är att du bokar eventlokalen nära ett antal hotell. På så sätt minimerar du onödiga resor mellan hotell och event. Det kan även vara en fördel att ha ditt event nära en järnvägsstation. Då underlättar du för dina deltagare att välja tåget fram till flyget och bilen. Kort sagt finns det fler sätt att skapa upplevelsen av ett hållbart företag.