Sälj mer via Live Shopping

Ett relativt nytt fenomen online är att kunna handla live under en videosändning får någon webbutik, företag eller influenser. Tack vare ny teknik och bättre uppkopplingar så blir detta möjligt. Det gäller så klart att ha teknik för att kunna utföra dessa sändningar men där finns det hjälp att få. 

Ta en titt hos Showroom som är framtagen av ehandel.se och en portal för Live Shopping. Här kan du få all den hjälp du behöver för att komma igång med att sända live och sälja mer online. Det kan alltid vara lite nervöst innan man kommit igång men när du väl ha gjort din premiärsändning så är det bara att steppa upp till nästa gång.

Du väljer själs så klart hur ofta du vill köra med Live Shopping och sälja dina produkter. Det kan vara bra att det finns någon form av plan och regelbundenhet i dina sändningar. Om du säljer dina egna tillverkade produkter så är du ju expert på dessa. Säljer du någon annans produkter så kan du välja att bjuda in de personer som kan den produkten och de kan få demonstrera och visa på sina produkter.

Hur du lägger upp dina sändningar är helt och hållet upp till dig. Du vet vilken målgrupp som ert företag riktar sig mot och kan marknadsföra era sändningar i rätt kanaler för att kunna maximera antalet som tittar och handlar under er livesändning.