Säljresa till Göteborg

En säljresa till Göteborg är något som ibland skulle kunna bli nödvändigt för dig och ditt företag. Om en sådan resa blir aktuell är det viktigt att boka både flygbiljetter och hotell i tid. I Göteborg finns ett oerhört stort utbud av hotell i alla möjliga prisklasser och även vandrarhem för den som vill bo riktigt billigt. På vandrarhem går det att bo både i sovsalar och i ett privat litet rum men de privata rummen saknar väldigt ofta egen toalett och dusch. Det får du istället dela med andra som bor på vandrarhemmet.

Flyg dit smidigt

Med flyg tar du dig snabbt och smidigt till Landvetters flygplats endast några mil utanför Göteborg. Sedan kan du ta dig vidare med hyrbil, taxi eller buss mot centrala Göteborg på motorvägen. Det går fort med transfer och Landvetters flygplats är inte enorm så incheckning för hemresan bör inte heller ta så lång tid.

Boka enkelt på nätet

På internet går det att boka biljetter både enkelt och fort. Du kan besöka en sajt som heter Avionero som samlar flygbiljetter från många av världens destinationer samt som har en smart sökfunktion så går det enkelt. Klicka dig vidare här för att testa att hitta biljetter på deras hemsida.